Over ons

Het verhaal van Justlease.nl is vier jaar begonnen met het idee de wereld van leasing te veranderen. Wakker te schudden. Omdat we vinden dat leasing ook bereikbaar moet zijn voor particulieren. Met als uitgangspunten:  Zekerheid én Vrijheid.

Kan niet bestaat niet. Vinden we. En dus zorgen wij ervoor dat het wel kan. Met kennis van zaken, vernieuwingsdrang en daadkracht. Als echte vrijheidsstrijders maken we leasen optimaal mogelijk voor particulieren en lukt het ons mobiliteit te koppelen aan zowel zekerheid als vrijheid. Inmiddels profiteren meer dan 5.000 Justleasers van onze inkoop- en organisa­tiekracht. En dat aantal groeit hard. Want we willen het nóg beter doen. Voor elkaar en met elkaar. Dat maakt ons anders. Dat maakt ons Justlease.nl. Changing the game of mobility.

Onze tijdslijn

Het jaar 1869

Johannes Bernardus Terberg

start in 1869 een smederij in het Utrechtse dorp Benschop. Het bedrijf groeit in de eerste decennia van zijn bestaan met een benzinepomp en rijwielhandel.

Het jaar 1956

De eerste dealervestiging

van Terberg in Utrecht is een feit. In de jaren die volgen worden er ook nog meerdere vestigingen voor personenwagens geopend.

Het jaar 2011

De komst van Private Lease

opent nieuwe wegen en Justlease.nl wordt opgericht. Bedrijven en particulieren kunnen nu snel en gemakkelijk zelf een leasecontract afsluiten en beheren via web of app.