Download

Download hier de laatste versie van de Justlease.nl App. In deze versie zitten de volgende verbeteringen en wijzigingen.

Release 3.2.0

 • Afronden van de aanvraag verbeterd
  De aanvraag van het abonnement is stapsgewijs opgezet. Dit zorgt voor meer overzicht in je aanvraag.
 • iDeal betaling en tekenen contract in de browser verbeterd
  In de browser werd de iDeal betaling en het tekenen van het contract in een nieuw venster uitgevoerd. Echter werden deze door de meeste browsers niet geopend (popup blocker). Dit probleem is nu verholpen. Mede door deze aanpassing is het betalen met iDeal en het tekenen van je abonnement ook in de App verbeterd.
 • Bij eerste inlog hangend scherm verholpen
  Het kon voorkomen dat je na het inloggen bleef 'hangen'. Dit probleem is nu verholpen.
 • In de browser was de factuur niet in te zien
  In de browser werd de factuur niet altijd geopend als je deze wou bekijken. De oorzaak lag net als hierboven bij de 'popup blocker'. Deze optie is in de browser uitgeschakeld. Wel kun je je factuur gewoon downloaden.
 • Nieuwe iconen
  Er is gekozen voor een nieuwe set iconen. Deze zijn mooier en de hele set is groter. Je kunt op materialdesignicons.com de hele set bekijken. Ook zijn de letters in het menu nog een stukje duidelijker gemaakt.
Android

Systeemeisen:

Android 4+

Apple

Systeemeisen:

Vanaf iOS 8

Webversie

De webversie van de App werkt in alle moderne browsers. Denk hierbij aan de laatste versies van Chrome, Firefox en Microsoft Edge of Internet Explorer 11