De App

Wij hebben deze App speciaal voor jou ontwikkeld om je meer controle te geven over jouw eigen Justlease.nl abonnement. Met deze App bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf je kilometerbundels te wijzigen, je ritten in te zien of je aanvraag af te ronden. Doordat we de App nu in eigen huis ontwikkelen kunnen we ook sneller schakelen. We kunnen sneller nieuwe functionaliteiten toevoegen of optimalisaties doorvoeren.

Hieronder staan een aantal van de vele wijzigingen en highlights welke deze App bevat.

Door jou ook de mogelijkheid te geven om optimalisaties en verzoeken in te dienen, zal deze App meer en meer onze App worden. 

Vernieuwde Look & Feel

Met de vernieuwde Look & Feel heeft de App een volwassen uiterlijk gekregen. Doordat de stijl door de hele App consistent is doorgevoerd, straalt deze veel meer rust uit, werkt deze prettiger en is deze overzichtelijker. Dit alles zorgt voor een gebruiksvriendelijke App.

Aanvraag afronden

Heb je een aanvraag voor een Private Lease abonnement bij ons gedaan en open je de App, dan zie je direct de status van je aanvraag.

Het is nu mogelijk om je aanvraag in de app af te ronden. Je kunt in de app foto's maken van de bestanden welke nodig zijn, middels iDeal je borg betalen en je abonnement digitaal onderteken binnen een paar klikken.

Het rittenlogboek

Willen weten waar je gereden hebt? Weet je niet meer waar jij je auto geparkeerd hebt? Wil je een overzicht van al je ritten?
Geen enkel probleem. In de App is het mogelijk om al je ritten terug te zien.

Er is ook een grafiek waarin je je gereden kilometers per dag kan zien.

Alle facturen inzichtelijk

Alle facturen staan overzichtelijk bij elkaar. Ze zijn gegroepeerd op jaar, zodat je snel je factuur terug kan vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om elke factuur te bekijken, of te downloaden